19 Ekim 2011 Çarşamba

MUZLU  SARAY SARMASI 

Malzemeler:

Muhallebisi İçin 
4 su bardağı süt 
1 su bardağı un 
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya 
50 gram margarin


Üzeri İçin:
1 paket krem şanti
1çay bardağı süt


Kremanın Altı İçin:
2 su bardağı hindistan cevizi
Aralarına koymak için muz


YAPILIŞI 
Unu,şekeri ve sütü bir tencereyi alarak kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.
Ocaktan alıp içine vanilya ve margarini ilave edip bir süre mikserle çırpalım fırın tepsisine hindistan
cevizini yayıp tepsiye muhallebiyi ince bir tabaka halinde dökelim ve yayalım.30dak. bekletelim 
buzdolabından alıp üzerine krem şantiden sürelim tekrar dolaba alıp 30 dak. daha bekletelim 
çıkardıktan sonra dilimleyip aralarına doğranmış muz konularak sarılır.
Afiyet Olsun...

3 yorum:

  1. merhabalar::)
    sayfanız hayırlı olsun:)
    çok leziz tarifleriniz..
    sayfanızın ismi de çokk hoşşş:))
    seve seve izleyiciniz oldum hemen...
    bende sizi bekliyorum sayfama..
    kucak dolusu sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim
    güzel düşünceleriniz için

    YanıtlaSil
  3. süper görünüyor eminim tadı da muhteşemdir , ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorumun İçin Teşekkürler